Skene IF

Referat: Vinbergs IF - Skene IF

Årets första trepoängare

Vi fick vänta till sjätte omgången innan vi lyckades få med oss vår första vinst samt laget höll nollan.
Stark start och Rinor Zeqiri lägger bollen i mål redan i den 2:a minuten efter ett bra anfall där Arber spelar in boll i boxen och enkel bredsida i tomt mål.

Vi trycker på bra i början och hemmalaget drar på sig frispark och varning som kommer missgynna dom senare i matchen. Häger nära mål på nick i den 10:e men en jätteräddning till hörna.

20 minuter in i matchen drar nr 20 i Vinberg på sig sitt andra gula och vår resa kommer bli enklare med en spelare mer. Vi har flera bra möjligheter att utöka men vi får vänta fram till 42:a när Häger hittar Zeqiri i djupled och lobbar in sitt andra för dagen till 0-2.

Halvlek och en riktigt skön känsla

Andra startar vi i ett högt tempo och utdelning i den 52:a när Häger enkelt trycker in 0-3 nere vid stolpen efter fin assist av Arber.

Tjugo minuter senare åker hemmalaget på sitt andra röda när en försvarare räddar bollen på mållinjen med sin hand, tuff bestraffning då regelbok säger straff och utvisning.
Zeqiri är het idag och lägger in bollen säkert till 0-4.

Sista femton producerar vi mängder med målchanser men skärpan inte påkopplad och mål uteblir.
Zeqir blir fyramålsskytt när han blir framspelad av Häger och dribblar förbi målvakt i fart och lägger in 0-5 i tomt mål i den 89:e.

Mycket som fungerade idag och riktigt skönt att vi lyckades ta vår första trea samt hela laget försvarade vårt mål så Fatlum fick hålla nollan.

Njuter vi i helgen och laddar batterier till nästa match, hemma mot Stafsinge 18 maj.